You are here: Home Kurstilbud Personbil

Personbil

Kjøreopplæringen

Vi er opptatt av at elevene våre skal fullføre kjøreopplæringen på en rask, sikker og kostnadseffektiv måte. For optimal progresjon har vi derfor fortløpende underveisevaluering, og i samarbeid med eleven utarbeider kjørelæreren mål og delmål. Det er førerens ansvar at bilen er i forsvarlig stand og i tråd med regelverket. Grundig teknisk innføring er en del av vårt undervisningsopplegg.

Hvis du ønsker kan du gjerne ta med ledsager, som for eksempel en foresatt, de første timene. Kom innom oss i Hamar for en hyggelig prat med en kjørelærer før du begynner opplæringen!

Hvilken skole skal du velge?

Det er viktig å velge kjøreskole med omhu. Du kan spare mye tid, og ikke minst penger, på å velge den rette kjøreskolen. Med en god kjøreopplæring trenger du færre timer. Å reparere skader på bilen koster mye. Personskader er uerstattelig. En god kjøreopplæring forebygger skader, og vil på sikt lønne seg økonomisk. Hamar Trafikkskole AS setter sikkerhet i sentrum for hele virksomheten. Vårt mål er å formidle aktsomhet og trygg kjøring. Med flere års erfaring i bransjen, dyktige kjørelærere og utelukkende fornøyde elever tør vi kalle oss et fornuftig førstevalg når du skal velge kjøreskole.

Kontakt oss i dag, eller kom innom våre hyggelige lokaler i Hamar for en uforpliktende prat!

Kontakt oss

Skriv koden under:captcha